Rutete kjole + shorts

Nå driver jeg og syr opp noen klær jeg har tenkt til å selge. Har tegnet meg et nytt mønster, en bukse i gutte- og jentevariant. Tenkte å vise frem så fort jeg har noen ferdige.

Imens kan jeg jo vise frem min vakre lille niese i en rosarutete kjole med en liten shorts under. Jeg synes det er så søtt med sånne shortser under kjolen. De har vel et eget navn, men det kommer jeg ikke på hva er akkurat nå ;)

 


4 kommentarer

15.07.2013 kl.21:05

Du er så flink søstra mi!! Jeg er heldig som får så mye fine klær til william&sofia <3

Silje Elise

16.07.2013 kl.02:41

Enig med Tone, du er kjempeflink!! :) Gleder meg til å følge deg videre og se på alt det fine du lager! :)

Kjersti

16.07.2013 kl.12:02

Silje Elise: Så hyggelig med kommentarer da :) Synes du det? Det var koselig å høre. Så bra at du vil følge med Silje :)

Kjersti

16.07.2013 kl.12:03

Anonym: Så koselig av deg å kommentere her da, kjære søster :) Du vet jeg syns det er bare moro vettu. Og det er jo jeg som er heldig som har så fine tantebarn :)

Skriv en ny kommentar

Kjersti

Kjersti

28, Sarpsborg

Utdannet industridesigner, men har også stor interesse for å designe, strikke/hekle og sy barneklær. Jeg syr barneklær på bestilling. Hvis du har ønsker om et plagg eller finner et plagg på denne siden som du liker, er du hjertelig velkommen til å bestille :) Bestillinger, spørsmål o.l. sendes til rakstadblogg@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits