Første gang på marked / messe på Etnemarknaden

Hei!

Nå har det vært litt stille på meg en stund. Grunnen er at jeg har vært på Etnemarknaden på Vestlandet. Jeg bråbestemte meg nemlig i juni for at jeg skulle prøve å sy opp noen klær for så å prøve å selge dem på et marked. Siden faren min skulle på Etnemarknaden ble jeg med han dit og fikk låne et lite hjørne i standen til han og kollegaen hans.

Bildene fra Etnemarknaden er ikke så veldig fine, men her er noen bilder derfra:Laget noen enkle merkelapper i siste liten også :)

 

Alt i alt er jeg veldig fornøyd med salget på Etnemarknaden, fikk også noen bestillinger så det er jeg veldig glad for :) Jeg fikk også mange positive tilbakemeldinger, noe som betyr veldig mye for meg :)

Så TUSEN TAKK til alle som kom innom mitt lille hjørne :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kjersti

Kjersti

28, Sarpsborg

Utdannet industridesigner, men har også stor interesse for å designe, strikke/hekle og sy barneklær. Jeg syr barneklær på bestilling. Hvis du har ønsker om et plagg eller finner et plagg på denne siden som du liker, er du hjertelig velkommen til å bestille :) Bestillinger, spørsmål o.l. sendes til rakstadblogg@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits