Heklet skjerf til baby og barn
Heklet skjerf i babyull. Skjerfet har knapp bak og kan justeres så det sitter godt rundt halsen.  Kan fås i flere farger. Gutteversjon kommer snart.

Pris: 250 kr + frakt

5 kommentarer

Mona

06.10.2013 kl.11:22

Heisan! Jeg har lest siden din nå en stund, men det er første gang jeg faktisk kommenterer på den. Sorry for det. Det har egentlig ikke vært noen good årsak til at jeg ikke har komentert før, så jeg har litt dårlig samvittigheit for å ikke ha gjort det tideligere. Fordi denne blogen er døds fin, og du fortjene å få all ros du kan få for denne blogggen!!! Dette er faktisk en av de beste blogggene på Blogg etter min mening og den er helt ærlig. Jeg blir nesten helt sjalu av å lesa denne blogggen og jeg skulle av og til ønske at det var min side!!! Hehehe!! Jeg pleide å blogge før, men jeg stoppet å blogge fordi jeg fikk så mange drit stygge kommentarer fra drit frekke personer. Om du får frekke kommentarer fra drit stygge personer, så må du ikke slutte å blogge som jeg gjorde. Fordi da vinner bare de slemme. Men jeg har ikke blogg nå, så i stedet legger jeg igjen en konkuranse som komentarlenke jeg akkurat har prøvd meg på. Det er sånn at du kan vine en premie om du svarer på noen spørsmål. Det er kjempe trivelig å være med på etter min mening, fordi av og til har man flaks å da vinner man. En gang var jeg heldig i et basarlotteri. Det var kjempe gøy. Kanskje du vinner nå? :-D Jeg håper uansett at du blir med i quizn. Keep bloggin!

Cathrine

29.10.2013 kl.20:01

Deler du oppskrift på disse skjerfene?:-)

Kjersti

30.10.2013 kl.07:18

Cathrine: Jeg synes det er veldig koselig at du er interessert i oppskrift :) Nå finnes det ingen oppskrift på dette skjerfet, jeg har designet dette selv, og ikke laget noen ordentlig oppskrift. Så deler jeg dessverre ikke oppskrift på noe jeg selger. Beklager det! Håper du forstår :)

Kari

20.12.2013 kl.02:05

Hvilken type mønster har du brukt til dette? Kjempe fint!

Kjersti

23.12.2013 kl.09:01

Kari: Tusen takk, så koselig :) Jeg har designet dette selv, så har ikke brukt mønster fra noe sted :)

Skriv en ny kommentar

Kjersti

Kjersti

28, Sarpsborg

Utdannet industridesigner, men har også stor interesse for å designe, strikke/hekle og sy barneklær. Jeg syr barneklær på bestilling. Hvis du har ønsker om et plagg eller finner et plagg på denne siden som du liker, er du hjertelig velkommen til å bestille :) Bestillinger, spørsmål o.l. sendes til rakstadblogg@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits