Enkel fleecebukse med pyntesøm

Enkel kosebukse sydd i deilig fleece, med strikk i bena og strikk i livet. Fargen er lys rosa, og kommer best fram på bildet øverst til høyre. Buksen er pyntet med pyntesøm av blomster i bena og i livet.

Pris:
Str opptil 92 (2 år) : 250 kr
Str 98 og oppover: 300 kr

Én kommentar

Gry

12.10.2013 kl.23:23

Halla!!!!!!!! Først av alt at denne bloggen er den mest spennende siden på hela denne siden, ingen løgn! Jeg vil bare si sorry at jeg ike har postet komentarer de andre gangene jeg har vært her men noen ganger så er man børe litegrann lat så ender man opp med å glemme det. Etter min mening er det nemlig ekstremt mange frekje som poster og komenterer. Jeg har nemlig selv fått dumme kommenterer før da jeg hadde side. Det var veldig sårende. Jeg håpper veldig at du ikkje får noen dumme kommentarer og at du får tusen ganger flere søte komentarer. Nå når jeg ikke lenger har blog tykjet jeg å bare poste ein link til en konkk som jeg akkurat har signert opp på. Premmien er et gave kort. Jeg håper veldig mye at jeg vinner, men hell så håper jeg at du skal! Det hadde vært veldig gøy om du meldte deg på!

Skriv en ny kommentar

Kjersti

Kjersti

28, Sarpsborg

Utdannet industridesigner, men har også stor interesse for å designe, strikke/hekle og sy barneklær. Jeg syr barneklær på bestilling. Hvis du har ønsker om et plagg eller finner et plagg på denne siden som du liker, er du hjertelig velkommen til å bestille :) Bestillinger, spørsmål o.l. sendes til rakstadblogg@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits