Pannebånd

Hei!

I våres da det begynte å bli varmt i været, så tittet søstra mi etter pannebånd til den nydelige niesa mi. Men det var ikke så stort utvalg, så en dag jeg passet henne bestemte jeg meg for å sy et pannebånd som matchet jakka hennes. Som dere sikkert har skjønt, så er jeg veldig glad i å pynte opp jenteplagg med sløyfer og blonder. Så jeg pyntet opp pannebåndet med en sløyfe :)

 

Her ser dere resultatet:

 

Etter at jeg la ut dette på instagram og facebook, så var det mange som ville bestille et slikt :) Og det var jo moro :)

Pannebåndet er kjapt og enkelt å lage, så de tok jeg litt innimellom andre bestillinger. I første omgang fikk jeg ferdig 6 stk :)

4 av dem er som bildene ovenfor, og et i beige, og et som er litt smalere og som har større sløyfe :)

Dette pannebåndet er "snurpet" inn ved sløyfen.

Pannebåndet med stor sløyfe ble sendt sammen med en gammelrosa blomstrete shorts til kunden:

Og heldig som jeg er, så har jeg fått bilder fra noen av kundene :) Det setter jeg utrolig stor pris på! Det er så stas å se nydelige barn i klær som jeg har laget :)

 Nydelige jenter <3

#babyklær #barneklær #sy #syrpåbestilling #søm #babymote #barnemote #pannebånd #vår #sommer #jenteklær #hårbånd

 

Ingen kommentarer

carina

14.08.2014 kl.23:55

ÅÅH! Så fine! Syr du ennå på bestilling? :-) Send meg gjerne en mail i tilfelle. :-)

Skriv en ny kommentar

Kjersti

Kjersti

29, Sarpsborg

Utdannet industridesigner, men har også stor interesse for å designe, strikke/hekle og sy barneklær. Jeg syr barneklær på bestilling. Hvis du har ønsker om et plagg eller finner et plagg på denne siden som du liker, er du hjertelig velkommen til å bestille :) Bestillinger, spørsmål o.l. sendes til rakstadblogg@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits